VERBOUW KOETSHUIS ROTTERDAM

Grote uitdaging van deze ingrijpende verbouwing was de transformatie van een onbewoonde kelder met naastliggende garage tot royale familiewoning. De bestaande aanbouw was in slechte staat, het souterrain laag en donker, alle ruimtes op verschillende peilhoogtes. Na de verbouwing is het oude koetshuis omgetoverd tot royale woonkeuken. De grote entree biedt ruimte voor fietsen en kan als overdekte buitenruimte worden gebruikt. Een grote opening verbindt keuken en woonkamer met elkaar. Het multifunctionele bankmeubel met trap en geïntegreerde werkplek schept opbergruimte voor schoenen en speelgoed. In het souterrain zijn de balken vrij gelegd om hoogte te winnen en zorgen twee toegangen naar de centrale badkamer voor doorzicht en licht. Hoogslapers met geïntegreerde kastruimte creëren veel ruimte in de kleine kinderkamers.

Oplevering: 2017

Opdrachtgever: Particulier

Aannemer: Van der Wel b.v.

Maatwerk meubels: Woodwave b.v.